Hailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654a

FÖNSTERLAMPA SPARTAN MÄSSING/GLAS,
PYUA LEAP - Långkalsonger - burgundy röd,
Bershka Blazer - vit,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

5 delad canvastavla spa 200*100cm,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

mint&berry Skjortklänning - brun,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

Glamorous Vardagsklänning - orange rust,

Andreas Meijer

Soyaconcept MADDIE STRIPE - Skjorta - blå sky combi,

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

BOSS ATHLEISURE PAUL SLIM FIT - Piké - bright blå,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

Lost Ink DRAPE DETAIL PENCIL - Pennkjol - khaki,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

Hailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654a

Hailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654a

Produktnummer: 16331506

Hailos pedalhink Pure M med sin mjukt stängande mekanism är perfekt för användning hemma eller på kontoret. Soptunnan har en kapacitet på 12 L, och har utformats med en löstagbar inre hink med ett metallhandtag och en praktisk klämring för soppåsen. Tunnans lock har en vid öppningsvinkel och manövreras via en intern pedalmekanism med en glasfiberförstärkt plastpedal. Pedalhinken är även utrustad med ett bärhandtag som är integrerat i gångjärnet och en elliptisk basring med halkfria fötter för ökad stabilitet.

Färg: Matt grå
Färg på den inre hinken: Svart
Ytterhölje/lock material: Belagd plåt
Den inre hinkens material: Plast
Mått: 26,3 x 43 cm (diameter x H)
Kapacitet: 12 L
Vikt: 2,5 kg
Mjuk stängningsmekanism
Halkfria fötter
Löstagbar inre hink med ett metallhandtag och en klämring för soppåsen
Intern pedalmekanism med en fiberglasförstärkt plastpedal
Bärhandtag integrerad i gångjärnet
Vid öppningsvinkel
Elliptisk basring

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

Hailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654a

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom
Hailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654aHailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654aHailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654aHailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654aHailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654a

Filippa K Långärmad tröja - aquatic,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

Pura Lopez Klassiska pumps - navy,

Petrol Industries T-shirt med print - daytona blå,Lindbergh Skjorta - vit,OppoSuits NAVY ROYALE - Kostym - blå,

Teddy Smith PASIAN - Piké - total navy/bleu/blanc,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

Even&Odd active Träningsshorts 3/4-längd - viridian grön,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

Hailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654a

Even&Odd Jeggings - dark blå, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

vidaXL Motorinställningsverktyg diesel 8 delar VAG 2.5/4.9D/TDI,Vero Moda Kofta - peat,2 TV-filt med ärmar 180 x 150 cm brun,

Solpanel 80W, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

Julgranskula Blå Mathilda, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

Habo Låshus 62016, hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

Hailo Pedalhink Pure storlek M 12 12 12 L matt grå 0517-080 70654a

Rubiks Junior Bear - Brädspel,Teddykompaniet, Teddy Cream Kanin, Stor 51 cm,Cortex Challenge 2 - Brädspel,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

FJÄRIL PÅ KLÄMMA CLIPS BLÅ/SVART TON (75253), kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

Ubbink Nevada vattenfall rostfritt stål 90 cm med LED-lampor,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras