Panic Knapp Knapp Knapp 024bdc

Noli me tangere,Lambert Sustris,60x40cm,
Object MIT LANGEN - Blus - berry,
Storm & Marie ROSS - Blus - nutmeg/rose smoke,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

Poster - I love you Rainbow No.3 30x40cm,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

Missguided Plus PAISLEY GATHERED MIDI DRESS - Vardagsklänning - multi,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

Vero Moda Jeans Skinny Fit - medium blå,

Andreas Meijer

Monta Juniors CANIN - Luvtröja - grå melange,

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

halsduk i ylle,

Krönika, Sanni Gerstenberg
grön samhällsdebattör och gästkrönikör för Syre 

Merrell AGILITY SYNTHESIS FLEX - Löparskor terräng - orca,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

KARL LAGERFELD Piké - grau,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

Panic Knapp Knapp Knapp 024bdc

Panic Knapp Knapp Knapp 024bdc

Produktnummer: 16272979

Har du känt av både stress och press och önskat att du hade en panikknapp som du kunde trycka på? Då kan du nu lätta på den stressen och klicka hem en panic knapp! 

Se till att alla får veta vad du känner efter lönesamtalet, vid matbordet när det har blivit lite för livat eller varför inte ställa den på nattljusbordet bredvid väckarklockan som alltid ringer liiite för tidigt. När den stressade situationen uppstår är det bara att smälla till knappen och den inbyggda högtalaren kommer brista ut i ett spännande läte.

Panic knapp har fem olika ljudsekvenser som beskriver din känsla och får dig förhoppningsvis att känna lugnet igen. 

Kräver två stycken AAA-batterier (ingår). 

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

Panic Knapp Knapp Knapp 024bdc

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom

New Look Petite JUDICE RINSE SUPER SOFT - Jeans Skinny Fit - dark blå,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

Cream MALIE BLOUSE - Tunika - chalk,

Stradivarius Jeanskjol - grön,Columbia RULES SHORT SLEEVE GRAPHIC - T-shirt med print - mosstone heather/mountain,Baum und Pferdgarten SASHENKA - A-linjekjol - lash eye,

Loveli - Blus JC 008 Bladmönstrad, Vinröd,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

Violeta by Mango HOLA - Blazer - off vit,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

Panic Knapp Knapp Knapp 024bdc

Blommor ornament insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meter, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

Wish Me Interaktivt Gosedjur Blå/vit Hundvalp med Lila rosett,Minimum JACOBINE - Skjortklänning - navy blazer,Bara en kram,

MAUS Brandbekämpare, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

Digging Deeper, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

NOR Variant: Höger, hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

Panic Knapp Knapp Knapp 024bdc

Poster - A smile is the prettiest no.2 21x30cm,Self-Portrait with Tow Circles,Rembrandt van rijn,60x50cm,Kastrullset i aluminium med keramikbeläggning grön,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

Pappersassietter Limegröna, kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

Spegel i svart, yttermått 66x76 cm,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras