Fiskars Waterwheel med med med 15 m slang Ø9mm a3e938

Ram på staffli - Plywood - stl. 13,2x11,5 cm - 10 st,
Missguided Linne - gold,
New Look Jeans Skinny Fit - bright blå,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

South Ny Polotröja Storlek 50 Lila Bomull,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

Superdry CHARIOT - Långärmad tröja - ice grå grit,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

Even&Odd Minikjol - gul,

Andreas Meijer

HARRINGTON JIMMY - Parkas - marine,

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - Långärmad tröja - worth navy heathe,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

Superdry GYM TECH STREET - Träningsbyxor - washed indgo heather/midnight navy melange,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

Fiskars Waterwheel med med med 15 m slang Ø9mm a3e938

Fiskars Waterwheel med med med 15 m slang Ø9mm a3e938

Produktnummer: 10560762

Vi är glada och stolta att introducera en helt ny serie av bevattnings-produkter, Oavsett om du ska vattna gräsmattan, vattna dina grönsaker och blommor eller tvätta din cykel kommer våra produkter att hjälpa dig. Det minsta Waterwheel i vår bevattningsserie har allt du behöver för enkel bevattning av mindre trädgårdar, uteplatser och terrasser. Det behändiga förvaringsutrymmet i mitten av hjulet innehåller Strålpistol med steglös stråljustering, krankoppling med tre olika storlekar och ett smidigt stöd för munstycket - allt du behöver för att komma igång. Dessutom har den låg vikt så den är lätt att flytta runt, slangen är också enkel att dra ut och rulla in. Kombinerat med prisbelönad design och möjlighet att väggmontera med tillbehör, har du en kompakt allt-i-ett lösning som du inte behöver gömma undan.

- Kompakt allt-i-ett kit
- Upp till 15 meters räckvidd
- Tålig vikfri 9 mm (3/8") slang
- Låg vikt för smidig hantering
- Lätt att dra ut och rulla in slangen
- Horisontell design för enkel hantering i trädgården
- Alla tillbehör placeras enkelt under locket i mitten
- Alla delar är kompatibla med andra tillverkares produkter

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

Fiskars Waterwheel med med med 15 m slang Ø9mm a3e938

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom
Fiskars Waterwheel med med med 15 m slang Ø9mm a3e938Fiskars Waterwheel med med med 15 m slang Ø9mm a3e938Fiskars Waterwheel med med med 15 m slang Ø9mm a3e938Fiskars Waterwheel med med med 15 m slang Ø9mm a3e938

ASICS HEXAGON HOODIE - Sweatshirt - dark grå heather,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

TOM TAILOR Ankelboots - rose,

Superdry SHOP TRI PANEL TEE - T-shirt med print - princedom blå marl/ice marl,3/8" Långa hylsor. 15 st storlekar. 8-22 mm.,Poster - XOXO 40x50cm,

West Wings Swallow Glider RC Segelflygplan Byggsats 900 mm,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

mint&berry Vardagsklänning - dark blå,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

Fiskars Waterwheel med med med 15 m slang Ø9mm a3e938

Fårskinn, grått svarta toppar XL - Långhårigt, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

Doftljus, Scented Candle - Världens bästa bror,Roxy SUNSET TEE - T-shirt med print - marshmallow,Färgglad keramisk stekpanna i pressat aluminium 30 cm,

Damixa Tvättställsblandare Tradition med Sidodusch, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

Poster A4 21x30cm Human Being, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

vidaXL Matstolar 2 st trä vit rund, hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

Fiskars Waterwheel med med med 15 m slang Ø9mm a3e938

Creation of the Animals,Tintoretto,80x40cm,Exxact Krondimmer 2x200W/VA BP Vit (WDE008302),vidaXL Matstolar 2 st sammet mörkblå,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

6pc Hex End Screwdriver Set, kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

Lever Punch, stl. M , dia. 25 mm, Stjärna, 1st.,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras