Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1

Tårtdekoration Flaggor,
ONLY ONYWONDER PEARL CORAL LOW - Jeans Skinny Fit - dark blå denim,
Pier One Kostymväst - mottled grå,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

Felmini Cowboy- / Bikerstövletter - cognac,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

Esprit T-shirt med print - petrol blå,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

Bruun & Stengade DIO SLIM FIT - Väst - dark blå,

Andreas Meijer

Legends of Andor Brädspel,

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

Carmakoma Cucumber blus, Off vit,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

Poster A3 30x42cm Kotte,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1

Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1

Säljer min väska i modellen Franka från Sandqvist, då jag fick en liknande i julklapp och inte behöver två. Beställd 2018-11-26 från boozt.com, alltså bara använd en knapp månad. Har dock fått ett par mindre repor och något som ser ut som ådror på framsidan (se bilder). Går nog att få ordning på med lite kärlek och omvårdnad, om inte annat blir ju denna typ av väska bara snyggare om den ser lite använd ut.

Originalpris är 2095 kr.

Frakt med DHL ingår i priset.

Från Sandqvist's hemsida:

Klassisk handväska med metalldragkedjor, silverfärgade detaljer och justerbar axelrem. Väskan är inredd med två innerfickor samt en innerficka med dragkedja som hjälper dig att hålla dina saker organiserade. En avtagbar nyckelrem i läder gör det extra lätt för dig att hitta dina nycklar. En ficka på utsidan av väskan ger dig enkel tillgång till de saker du använder mest.

Gjord i full grain vegetabiliskt garvat läder med silverfärgade detaljer, FRANKA är en modern klassiker som kommer åldras vacker med tiden.

Mått: 21 × 27 × 7,5 cm
Material: Vegetabiliskt garvat läder
YKK® silver metalldragkedja
Dustbag medkommer.

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Med kulturell hjärntvätt och militära utspel försöker ryska ledare dölja sitt vanstyre och korruption. Tyvärr går västvärlden med i dansen. Andreas Hedfors har träffat den hyllade författaren Peter Pomerantsev.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom
Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1

Väggdekor Afrika Stor 56x61cm,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

AllSaints HUNGTINGDON - Skjorta - cranberry röd,

Poster A3 30x42cm Lashes,Bröd : från bagels till tunnbröd 9789153428954,Duro Tapet Enfärgat & Småmönstrat Qvintus Champagne,

Soya - Fair 2, Svart,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

Under Armour TECH TERRY SHORT - Träningsshorts - moroccan blå,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1

Ljuslykta på fot guldvit hög, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

Poster Illustration Åska och blixtrar, 50x70 cm,PULL&BEAR Sweatshirt - light grå,Full HD Kupol Övervakningskamera IP66 Vit,

LÖNNEBERGA Matstol Light Grå, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

HIP Prydnadskudde 6101-H Jayanti 48x48 cm lila, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

Wiha Skruvmejsel med bitshållare SB 3801 01 1/4", hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

Sandqvist Franka Cognac Brun Brun Brun väska handväska i läder/skinn. b1a9f1

Trähus med termometer, stl. 23,5x16,5 cm, Kejsarträd, 1st.,vidaXL Älghuvud vägg handgjord,Kofta från Filippa K, herr st S,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

PARFOIS Ankelboots - grön, kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

INSTRUKTIONSBOK FORD GRANADA,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras