PLAYMOBIL PLAYMOBIL PLAYMOBIL 123 Noaks Ark med djur mm 52aeff

Svart Axelremsväska eller träningsväska i slitstark tyg,
mint&berry A-linjekjol - ginger bread,
Gurka Crystal Apple 20 st frön,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

DP Maternity SHOWER PROOF - Trenchcoat - stone,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

Dekorationsbelysning för Trädgård Fjäril, Solcell,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

Poster - Färgstänk Liggande 40x50cm,

Andreas Meijer

The Godfather - Cat B/W (Gudfadern),

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

ESD Säkerhetslågskor Albatros TWIST PINK WNS LOW ESD HRO SRC 38 S1P Grå, Rosa,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

Borstlös regulator för flygmodell Reely Sky-Series 60A-UBEC 80 A,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

PLAYMOBIL PLAYMOBIL PLAYMOBIL 123 Noaks Ark med djur mm 52aeff

PLAYMOBIL PLAYMOBIL PLAYMOBIL 123  Noaks Ark med djur mm 52aeff

PLAYMOBIL 123 för de yngre
Noaks ark, handtaget har gått sönder
Noak, hans fru (bild 3 gröna tjejen)
10 djur
Häst och vagn mathink och säck, hästtjej
en bil

Se även mina andra auktioner Samfraktar

OBS: har automatiskt vinnarmail från Tradera efter avslutad auktion

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Med kulturell hjärntvätt och militära utspel försöker ryska ledare dölja sitt vanstyre och korruption. Tyvärr går västvärlden med i dansen. Andreas Hedfors har träffat den hyllade författaren Peter Pomerantsev.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

PLAYMOBIL PLAYMOBIL PLAYMOBIL 123 Noaks Ark med djur mm 52aeff

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom
PLAYMOBIL PLAYMOBIL PLAYMOBIL 123  Noaks Ark med djur mm 52aeffPLAYMOBIL PLAYMOBIL PLAYMOBIL 123  Noaks Ark med djur mm 52aeffPLAYMOBIL PLAYMOBIL PLAYMOBIL 123  Noaks Ark med djur mm 52aeff

Väggdekor - Tiger Ex-STOR,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - T-shirt - bas - supply olive,

Cleveland fönsterlampa, Grå,Poster New York, 50x70 cm,Karta över Hovmantorp, Småland,

Poster - Svarta stenar no.3 21x30cm,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

Superdry MIT FARBVERLAUF - T-shirt med print - dark blå,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

PLAYMOBIL PLAYMOBIL PLAYMOBIL 123 Noaks Ark med djur mm 52aeff

Kerbl Vägghängd hållare för pappersrullar metall blå 29563, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

Vildmarkskamera med integrerad LCD-färgskärm (DS),Carhartt WIP SWAIN - Skjorta - mulberry,Poster - Julklapps rosett 40x50cm,

vidaXL Sängbord 41,5x42x52 cm massivt akaciaträ, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

Wall Hanging Light Up LOVE Sign Röd With Vit Light Display, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

Hummel AEROCHARGE HB180 2.0 - Indoorskor - iced aqua, hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

PLAYMOBIL PLAYMOBIL PLAYMOBIL 123 Noaks Ark med djur mm 52aeff

ISOTRONIC Mård bortstötare enhet (78405),König 2.4 " Bilkamera 1920x1080 @ 30fps,Resa genom Irland - De keltiska sagornas land,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

BEBO CARISSA - Klassiska pumps - rosa, kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

Nudie Jeans, Jeans, Strl: 29/32, GRIM TIM, Blå,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras