FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom Krom Krom 2168c4

Trädgårdsdekoration med termometer,
Bershka MIT BUNTEM BESATZ - Sneakers - multi-colouröd,
NY PROFF Skärskyddshandskar "Taeki". Skyddsgrad 5. Kvalitetshandske. Storlek 10.,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

Design By Grönlund Bordslampa Crystal Svart / Svart krom,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

FREDDY WR UP SHAPING PANTS SKINNY FIT LÅG MIDJA LJUSGRÅ STL L - NYA!,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

Linda Tellington-Jones ridskola : nå framgång och ha roligt med TTEAM och TTouch,

Andreas Meijer

Myggnät,

Ledare, Lennart Fernström
Ansvarig utgivare på Syre

Poster - Paris Eiffeltornet no.1 40x50cm,

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

Vero Moda T-shirt med print - ombre blå,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

Vila VIRIL OPEN CARDIGAN - Kofta - garden topiary/melange,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom Krom Krom 2168c4

FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom Krom Krom 2168c4

FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom

Dags att förnya badrummet? FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom förenar design med funktion. Upplev dess stilrena formar och njut av en energibesparande lösning. Valet av duschblandare är viktigare än du kanske tror så satsa gärna på en stilsäker lösning.

  • EcoSafe® blandare
  • Stilren design i krom
  • Keramisk avstängning
  • Typgodkända backventiler
  • Tryckbalanserad termostatblandare
  • Anslutningar: M26x1,5

FM Mattsson är ett märke med lång erfarenhet av att utveckla badrumsprodukter av högsta kvalitet. Här får du en produkt som du garanterat kan lita på och den är försedd med en keramisk avstängning samt tryckbalanserad termostatblandare. FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom är ett val som passar utmärkt i så väl det lilla och stora badrummet.

Hela 9000E-serien kännetecknas av stor miljöhänsyn. Tack vare ett unikt system med en så kallad EcoSafe® blandare så kommer du spara både vatten och energi. Monteringen är enkel och givetvis medföljer typgodkända backventiler. Utsprång från vägg ska alltid vara 70 mm.

Förnya ditt duschutrymme med FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom. Den stilfulla blandaren kräver dessutom minimalt underhållning. Du kan räkna med att njuta av din nya blandare under många år framöver. Dessutom ger dess energibesparande funktioner dig mer pengar kvar i plånboken varje månad. Smart, eller hur?

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom Krom Krom 2168c4

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom

Pura Lopez Sandaletter - marsala,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

OYSHO GESCHLOSSENE - Tofflor & inneskor - beige,

Weekday HUGE CROPPED - Sweatshirt - navy,Steffen Schraut Sneakers - vit/röd,Björn Borg BORG HOODIE - Huvtröja med dragkedja - candy rosa,

Dorothy Perkins GYPSY - Blus - ivory,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

EGO BABYLON - Sandaletter - nude,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom Krom Krom 2168c4

Diesel LARKEE-BEEX - Jeans straight leg - 084yi, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

Napapijri JAKOB - Höga sneakers - dark grå/medium grå,ELM327 / ELM 327 / OBD2 USB Bildiagnostik Felkodsläsare,River Island MID BLUE FUTURE - Jeans slim fit - mid blå,

Only & Sons ONSKADE BASIC SHIRT - Skjorta - medium blå denim, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

Maharishi MILTYPE HOODED - Luvtröja - tron orange, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

Envie de Fraise GARY - Jeans bootcut - denim, hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom Krom Krom 2168c4

Denham RAZOR - Jeans slim fit - dark blå,Knowledge Cotton Apparel ROUND LOGO PRINT - T-shirt med print - decadent chokolade,Axor Termostatblandare Citterio Inbyggnad 1 Funktion,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

Sweare M's XC 360 Pants grå bruce, kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

Poster - Papegoja Forest 40x50cm,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras