Poster A3 30x42cm Succulent Circle Circle Circle 46db5c

Mer lugn mage med god mat 9789187769207,
vidaXL Barnvagn med 5 lägen blå,
Salomon SPEEDCROSS 4 GTX - Löparskor terräng - blåbird/icy morn/ebony,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

No1 Dulton Köksvåg Röd i Metall,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

Kempa CURVE WOMEN - T-shirt med print - röd/vit,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

PrAna EMSLEY - Linne - grå,

Andreas Meijer

Vince Camuto Plus CHEETAH EYELASH CARDIGAN - Kofta - wood ash,

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

ONLY ONLELCOS SPORT HOODIE - Luvtröja - dark grå melange/mesa rose/cloud,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

BOSS CASUAL TECIRCLE - T-shirt med print - light/pastel grå,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

Poster A3 30x42cm Succulent Circle Circle Circle 46db5c

Poster A3 30x42cm Succulent Circle Circle Circle 46db5c

Produktnummer: 15642833

Inred med trendiga posters i A3 format.
Med hög kvalité printat på glansigt papper.
Häng upp enkelt med fin ram eller direkt.

Poster, Affisch, Print

Ram ingår ej.

Storlek: A3 30x42cm

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

Poster A3 30x42cm Succulent Circle Circle Circle 46db5c

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom
Poster A3 30x42cm Succulent Circle Circle Circle 46db5cPoster A3 30x42cm Succulent Circle Circle Circle 46db5cPoster A3 30x42cm Succulent Circle Circle Circle 46db5cPoster A3 30x42cm Succulent Circle Circle Circle 46db5c

Napapijri AERONS - Väst - spark gul,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

LEGO Pet Shop från 10218, DELAT SET, Ny och Oöppnade påsar (SÄNKT PRIS),

Lost Ink RUFFLE COLUMN DRESS - Skjortklänning - rosa,sandro ANITA - Sneakers - turquoise,SIKSILK EVOLUTION - Sneakers - navy,

The Kooples Jeans straight leg - blå,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

Passfodral| Allt du behöver på en plats!,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

Poster A3 30x42cm Succulent Circle Circle Circle 46db5c

Jacamo Jeans straight leg - indigo, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

HUGO ESMO EXTRA SLIM FIT - Kostymskjorta - open vit,Poster stenar vid strandkanten, 50x70 cm,Dreimaster Sweatshirt - dark grå-blå melan,

Stradivarius MOM - Jeans Taperöd Fit - blå denim, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

Walk London DARCY MONK - Slip-ins - brun, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

GRACE duk, Mörkblå, hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

Poster A3 30x42cm Succulent Circle Circle Circle 46db5c

Taklampa Fjädrar 40cm,Schneider Electric Strömbrytare Kron Inf Renova Svart Blister,( Väggdekor ) Fjäril,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

Julgranskula Grön Tobias, kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

Chess Pläd i beige färg mjuk 170 x 130,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras