Marmot Marmot Marmot Phase 20 Sleeping Bag Arctic Navy/Mykonos Blå 6e452c

3/8" långa hylsor i TUM. 8 storlekar på skena.,
ANGULUS Stövletter - brun glitter,
Blendshe BSAGNES - Långärmad tröja - röd,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

Angry Chef Mikrorengörare,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

New Look POPPY DRESS - Skjortklänning - bugundy,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

Rich & Royal SLUB PEPLUM LONGSLEEVE - Långärmad tröja - deep blå,

Andreas Meijer

Curare Yogawear LONG LOOSE PANTS ROLL DOWN - Träningsbyxor - midnight/blå,

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

Vero Moda OHNE ÄRMEL - Linne - gul,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

Pepe Jeans ALEXA - Piké - multi,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

Marmot Marmot Marmot Phase 20 Sleeping Bag Arctic Navy/Mykonos Blå 6e452c

Marmot Marmot Marmot Phase 20 Sleeping Bag Arctic Navy/Mykonos Blå 6e452c

Produktbeskrivning

Superlätt dunsovsäck för den som vill packa lätt

Phase 20 är fylld med mycket fluffigt och isolerande gåsdun med en fill power på 850. Detta ger mycket god isoleringsförmåga till mycket låg vikt, vikten är bara ett halvt kilo! Dunet är impregnerat med Marmots Down Defender som hjälper dunet stå emot väta och behålla sin isolerande förmåga även om det blir fuktigt.

I övrigt har Phase 30 allt man kan önska av en sovsäck i toppsegmentet. Ordentligt värmande huva och en krage som hindrar luft från att komma in, en varm och bekväm fotbox, tvåvägsdragkedja för enkel ventilation och mycket mer.

Håller dig varm ner till ungefär 7 minusgrader!

  • Fylld med vattenresistent dun, 850 fill power
  • Mycket låg vikt i förhållande till värme
  • Nautilus huva håller värmen inne
  • Hellång, tvåvägs-dragkedja
  • Anatomisk fotbox för ökad värme och komfort
  • Dunkanaler som hindrar att dunet flyttar på sig
  • Liten ficka på insidan
  • Krage hindrar drag
  • Två hängöglor
  • Packpåse ingår

Vikt: 660 g

Längd: passar personer upp till 183 cm

Material:
Yttertyg: 100% 10D nylon ripstop
Foder: 100% 10D nylon ripstop
Isolering: Gåsdun med downdefender, 850+ fill power

Temperatur enligt EN 13537*:
Komfort: -1° C
Lägre gräns: -7° C
Extrem: -25° C

* Sovsäcken är testad enligt den gemensamma branschnormen EN 13537. Normen ger ungefärliga temperaturer i vilka en normal man respektive normal kvinna ska kunna sova komfortabelt utan att frysa. Komforttemperaturen anges för dam och den lägre temperaturgränsen anges för herr. Normen ger en bra fingervisning, men du kan göra mycket för att påverka din sovkomfort själv. Grundläggande att komma ihåg är att det är du som värmer upp sovsäcken och inte tvärt om. Gå och lägga dig varm, torr och mätt, så håller du värmen bättre. Ett annat tips är att gå på toa innan du går och lägger dig, vätska binder kyla och gör dig kallare!

Specifikation
Säsong
Vinter  
Sovsäck
Kategori: Dunsovsäck
Form: Mumieformad
Material
Fyllning: Gåsdun  
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
597382

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Med kulturell hjärntvätt och militära utspel försöker ryska ledare dölja sitt vanstyre och korruption. Tyvärr går västvärlden med i dansen. Andreas Hedfors har träffat den hyllade författaren Peter Pomerantsev.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

Marmot Marmot Marmot Phase 20 Sleeping Bag Arctic Navy/Mykonos Blå 6e452c

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom
Marmot Marmot Marmot Phase 20 Sleeping Bag Arctic Navy/Mykonos Blå 6e452cMarmot Marmot Marmot Phase 20 Sleeping Bag Arctic Navy/Mykonos Blå 6e452c

Refresh Platåsandaletter - offvit,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

ODLA FÖR KÖKET Peter Streijffert 2012,

Scotch & Soda CLASSIC HOODED - Parkas - steel,Mango PAULO - Kostymbyxor - blå,Iceberg T-shirt med print - turchese,

Tommy Hilfiger ZIP THROUGH - Kofta - grå,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

LÄDERHANDSKAR- PYRAMID OCH RUNDA NITAR,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

Marmot Marmot Marmot Phase 20 Sleeping Bag Arctic Navy/Mykonos Blå 6e452c

Tiger of Sweden FERENE SLIM FIT - Kostymskjorta - light blå, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

Wrangler GREENSBORO - Jeans straight leg - darkstone,Gabor Slip-ins - rosato,Jan Vanderstorm HERVALD - Långärmad tröja - grün,

Pier One Sneakers - navy, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

Park west Svart, Svart, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

Serie LED ljusslinga med 8 funktioner 120 ljus multi, hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

Marmot Marmot Marmot Phase 20 Sleeping Bag Arctic Navy/Mykonos Blå 6e452c

Karta över Höganäs, Skåne,Five Seasons Flow Pant,Kompressionsstrumpor Löpning, Blå,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

Shimmer & Shine Sparkly Shine & Nahal, kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

Solcellslampa Iskub,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras