Mons Mons Mons Royale W's Yotei BF Tech LS Grå Marl 018104

Ljusmanschett, röda bär,
Sealskin Takstöd Seallux 60 cm vit 276668610,
Cowboy Henk 9789187741012,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

SDS set. Mejsel och borr. 12 delar,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

Poster parmesanost, 50x70 cm,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

ACNE Jeans *Needle Print* Svart brun Melerade stl 24/32- NYA (1390:- ),

Andreas Meijer

Dorothy Perkins HEAVEN - Slip-ins - vit,

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

Polo Ralph Lauren, Badbyxor, Strl: M, Blå/Flerfärgad,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

Exped SynMat XP 7 LW,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

Mons Mons Mons Royale W's Yotei BF Tech LS Grå Marl 018104

Mons Mons Mons Royale W's Yotei BF Tech LS Grå Marl 018104

Produktbeskrivning

Avslappnad merinoulltröja i längre modell

Denna praktiska och snygga tröja funkar lika bra som vardagsplagg som underställ i backen. Den avslappnade passformen gör att du får god rörelsefrihet och vill du så får du plats med ett extra lager under. Merinoullen har fantastiska värmereglerande egenskaper och ventilerar kroppen. Detta gör att du håller dig torr och lagom varm vilket äventyr du än tar dig an. Ett funktionellt allroundplagg för en aktiv livsstil.

Merinoullen transporterar bort fukt, något som ger en bekvämare känsla och motverkar dålig lukt. Ullen isolerar mycket effektivt, håller en behaglig temperatur oavsett årstid och värmer även om den blir blöt. Den tål maskintvätt (40°), krymper inte och behåller sin mjuka känsla även helt utan sköljmedel. Det är ett lättskött material som fungerar året om.

Mons Royale är ett underklädes- och underställsmärke från Nya Zeeland, med en härlig syn på livet. De anser att merinoull är överlägset alla andra material och att underställ ska vara så snygga att du vill bära dem till vardags. De är grymma på att kombinera stil och funktion

Detaljer

  • Längre modell
  • Avslappnad passform med plats för underlager
  • Odörhämmande
  • Transporterar bort fukt från kroppen
  • Tumhål
  • Mulesingfri merinoull från Nya Zeeland
  • 190 g/m² Single Jersey
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Kategori
Tröja  
Tröja
Typ: Långarmad
Användningsområde: Multisport
Lager: Mellanlager
Material: 100% ull (merino)
Säsong
Vår/Höst  
Material
Snabbtorkande: ja  
Egenskaper
Krage: Rundad halsringning
Stängning: Utan
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
822000

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

Mons Mons Mons Royale W's Yotei BF Tech LS Grå Marl 018104

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom
Mons Mons Mons Royale W's Yotei BF Tech LS Grå Marl 018104Mons Mons Mons Royale W's Yotei BF Tech LS Grå Marl 018104

Poster Eiffeltornet Svart/Vit A4,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

Heliodorus Chased from the Temple,Francesco Solimena,60x40cm,

Even&Odd active T-shirt - bas - navy blazer,Dorothy Perkins RUFFLE FRONT - Blus - ivory,Kaffe AMBER BLOUSE - Blus - light khaki,

Q/S designed by LANGARM - Långärmad tröja - malawi blå,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

Tårtgaffel 12 st - antik pärlemor vit,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

Mons Mons Mons Royale W's Yotei BF Tech LS Grå Marl 018104

Vila VITINNY NEW DRESS - Fodralklänning - snow vits tripe/total eclipse, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

Vila VICAVA - Blus - cloud dancer,Compact LED Light ML CN 130 1S V2 IP54 5m H07RN-F 3G 1.5 30W,King Louie EMMY DRESS NISAI - Jerseyklänning - palace blå,

Superdry STEVIE CONVERSATIONAL - Skjorta - vit, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

Freeman T. Porter ALEXA CROPPED MAGIC - Jeans Skinny Fit - molten lava, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

Lee WORKER - Skjorta - workwaer blå, hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

Mons Mons Mons Royale W's Yotei BF Tech LS Grå Marl 018104

Original Penguin PRINTED RETRO MUSIC - Skjorta - dark sapphire,Even&Odd Curvy Jeggings - dark blå,Uniforms for the Dedicated ILLUSION TROUSER - Tygbyxor - dark navy,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

sandro Kostymbyxor - navy blå, kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

YOURTURN Långärmad tröja - grön,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras