Sea to Summit Summit Summit Traveller Series - TrI Regular Ocean 85bcd0

My Little Pony, Retro Sunlight,
Mulberry England klassiska väska i äkta läder,
Viking SEILAS - Gummistövlar - vit,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

Paw Patrol Puzzle Eraser - Rubble,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

Stora syboken,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

Randig skjorta från The shirt factory blå vit easy Iron bomull,

Andreas Meijer

H-V 1970-2 Gunnar Wiklund.Ingrid Bergman..Pippi Tommy Annika,

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

Havaianas SLIM LOGO - Badsandaler - orange/cyber,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

Kavaj Blazer Corneliani strl 52 marinblå,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

Sea to Summit Summit Summit Traveller Series - TrI Regular Ocean 85bcd0

Sea to Summit Summit Summit Traveller Series - TrI Regular Ocean 85bcd0

Produktbeskrivning

Couch-surfarens bästa vän
Traveller TrI är perfekt för dig på resande fot, sover du i tält fungerar den som sovsäck, men om det blir för varmt eller du vill ha ett täcke öppnar du bara dragkedjan och du har ett fullstort duntäcke. Perfekt om du är på resa och växlar mellan att bo i tält och vandrarhem eller reser i ett varmare område. Dubbelsidig, välj själv om du vill ha blå eller mörkgrå utsida.

En dragsko i båda ändarna låter dig hålla värmen inne när du har den som sovsäck. Det går även att sätta ihop flera Traveller TrI och få ett dubbeltäcke eller en sovsäck för två.

Sea to Summits sovsäckar är fyllda med UltraDry down 850+ Loft™, ett dun som är behandlat för att vara vattenavstötande, antibakteriellt och för att torka snabbare än vanligt dun. Resultatet är en sovsäck som har dunets alla fördelar men saknar dunets känslighet för fukt och vatten.

- Normallång modell.
- Tålig mot fukt och väta.
- Lämpad för tresäsongsbruk.
- Fullängds dragkedja.
- Dragsko i fot och huvudända låter dig hålla värmen inne.
- Packpåse med komprimeringsfunktion.
- Levereras med tvätt- och förvaringspåse.

Komforttemperatur: 10°C
Extremtemperatur: -2°C

Vikt: 389 gram
Längd: 185 cm
Bredd: ca 150 cm som täcke.

Material:
Yttermaterial och foder: 15D nylon, lätt, vattenavvisande och duntätt.

Isolering: UltraDry down 850+ Loft™ Europeiskt gåsdun som är behandlat för att vara vattenavstötande, snabbtorkande och antibakteriellt. Dunet är ej plockat från levande fåglar.

Detaljer

  • Kön: Unisex
  • Aktuell i vårt sortiment : 2018
  • Produktnummer : 446746

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Med kulturell hjärntvätt och militära utspel försöker ryska ledare dölja sitt vanstyre och korruption. Tyvärr går västvärlden med i dansen. Andreas Hedfors har träffat den hyllade författaren Peter Pomerantsev.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

Sea to Summit Summit Summit Traveller Series - TrI Regular Ocean 85bcd0

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom

434 Spegel med låda Plåt/ 995:-,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

Kylskåpsmagneter Julmotiv,

Vero Moda Blazer - night sky,Vila VISIBYLLE DRESS - Maxiklänning - bayberry,MAMALICIOUS MLROSALIE - Blus - röd plum,

Dorothy Perkins Tall GLITTER - T-shirt med print - cobalt,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

Alu Källarschakt Skyddsgaller,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

Sea to Summit Summit Summit Traveller Series - TrI Regular Ocean 85bcd0

Warehouse LIPS TEA DRESS - Jerseyklänning - dark blå/röd, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

Monki MILLIE - Skjorta - classic grön,Botanische Gärten,Emily van den Bergh Blus - orange,

NA-KD LOGO FLASH TEE - T-shirt med print - vit, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

SIKSILK DISTRESSED SUPER - Jeans Skinny Fit - light wash denim, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

Merrell VAPOR GLOVE 3 LUNA - Löparskor - olive, hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

Sea to Summit Summit Summit Traveller Series - TrI Regular Ocean 85bcd0

Superdry MIT RAGLANÄRMELN - Luvtröja - blå,Ivko SKIRT - A-linjekjol - navy,Mango BINGER - Kofta - blå,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

Eterna COMFORT FIT BASIC KENTKRAGEN - Kostymskjorta - light blå, kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

Viggo POTSDAM SUIT SLIM FIT - Kostym - blå,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras