Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435

Futech Rotationslaser + Bull's-eye mottagare Gyro Grön 060.02.5,
POSTYR POSAZALEA TEE - T-shirt med print - lavendula,
Vit Stuff FOND TEE - T-shirt med print - röd,

Ansvarig utgivare:
Lennart Fernström

The Doge Grants an Andience in the Sala del Collegin,Francesco G,

Ledare, Lennart Fernström
"Programförklaring" - Första ledaren i Syre

Superdry ANNEKA - Skjorta - multi-colouröd,

Under ytan, Stefan Villkatt
journalist, lärare samt miljö-, djurrätts- och fredsaktivist
Debatt

PYUA SHELTER - Långkalsonger - niagara blå,

Andreas Meijer

GAP CREW TEE - Långärmad tröja - heather grå,

Krönika, Jerker Jansson
författare och socialantropolog gästkrönikör i Syre

Reebok CROSSFIT NANO 8 FLEXWEAVE - Gym- & träningskor - classic vit/exellent röd/blå,

Under ytan, Anna Wester
ordförande i Palestinagrupperna i Sverige och redaktör för tidningen Palestina Nu

Produkt PKTGMS EDDIE - Piké - dark navy,

Stordrift. Kor i en mjölkkarusell hos Vadsbo Mjölk AB, en hypermodern anläggning med över tusen mjölkkor som producerar ekologisk mjölk. Foto: Lars Pehrson/ TT.

Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435

Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435

Produktnummer: 10568220

Gnistrande halogenlampa med bekant form
Den nya klassiska standardlampan

- 28 W motsvarar 35 W
- E14-sockel
- Klot
- Varmvit
- Dimbar
- 370 lm
- PIN-förpackad

Philips EcoClassic-serie innehåller lampor med bekant form som ger ifrån sig ett gnistrande, naturligt, dimbart ljus. Med dubbelt så lång livslängd som en standardlampa täcker EcoClassic-halogenlamporna alla dina belysningsbehov i hemmet.

Gnistrande naturligt ljus
Den här nyklassiska lampan ger ifrån sig ett gnistrande, naturligt halogenljus som framhäver alla färger i inredningen. Tänds direkt utan fördröjning.

Dimbar
Du väljer själv vilken ljusstyrka du vill ha. Den här halogenlampan från Philips är dimbar med alla dimrar och kan ställas in på allt från ett klart, gnistrande ljus till en varm, mysig glöd.

Dubbelt så lång livslängd som en vanlig lampa
Den här lampan håller dubbelt så länge som en standardlampa. Därmed ersätter den två lampor, vilket innebär lägre kostnader och mindre krångel. Livslängden baseras på en genomsnittlig användning på 2,7 timmar om dagen eller 1 000 timmar om året.

Lampans egenskaper

Form:
Klot

Sockel/fäste:
E14

Volt:
230 V

Dimbar:
Ja

Ljusegenskaper

Ljuseffekt/finish:
Varmvit

Ljusflöde:
370  lumen

Tändtid:
0s

Färg:
Varmvit

Färgtemperatur:
2 800  K

Uppvärmning till 60 % ljus:
Direkttändande

Färgåtergivningsindex:
100

Märkvärden

Märkeffekt:
28,0  W

Märkvärde för ljusflöde:
370  lm

Märkvärde för livslängd:
2 000  timmar

Strömförbrukning

Energieffektivitetsklass:
D

Wattal:
28 W

Wattmotsvarighet:
35 W

Strömförbrukning per 1 000 timmar:
28 kWh

Hållbarhet

Genomsnittlig brinntid (2,7 h/dag):
2 år

Brinntid:
2000 timmar

Antal tändcykler:
8000

Ljusflödesnedgång:
0,8

Storlek:

Höjd:
80 mm

Bredd:
45 mm

Andra egenskaper

Kvicksilverhalt:
0  mg

Effektfaktor:
1

EAN på förpackning:
8727900831580

Beställningsnummer / EOC:
831580 00
83158000

Medvetenheten om köttets pris är i dag stor men konsumtionsnivån ligger nästintill still. Hur är det möjligt? Svaret är oftast att ”det är gott” och att ”det är billigt”. Information om konsekvenserna, behovet av omställning och de alternativ som finns verkar inte räcka. Det kanske inte är så konstigt. ”Bara för att vi vet att det är dumt att köra bil som vi gör så slutar vi inte med det,” svarar forskarna som Syre varit i kontakt med.

– På sockerrörsplantagen används mycket kemikalier. Vi dricker förorenat vatten och barnen blir sjuka, berättar småbrukaren Amelia Choc Cuz. Hon är en av många i Guatemala som menar att det här är konsekvenser av handelsavtal som öppnat upp för en kraftig expansion av det industriella jordbruket. Men nu växer både medvetenheten och motståndet.

Med kulturell hjärntvätt och militära utspel försöker ryska ledare dölja sitt vanstyre och korruption. Tyvärr går västvärlden med i dansen. Andreas Hedfors har träffat den hyllade författaren Peter Pomerantsev.

Under 2017 ska beslutsunderlaget för ett framtida kärnavfallsförvar och en inkapslingsanläggning för använt kärnbränsle finnas hos regeringen. Detta trots att den valda förvaringsmetodens brister har påtalats under hela processen. Miljörörelsen ser sig själv som den enda motmakten och tycker att myndigheterna ”jamsar med” industrin snarare än tar sitt ansvar.

Laxar i laxodling i Norge.
Foto: Gorm Kallestad/TT

Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435

Norskodlad lax slog försäljningsrekord förra året. Av det svenska utbudet kommer nästan all lax från grannlandet. Men ”det rosa guldet” är återigen i blåsväder och uppgifter om laxlöss väcker frågor till konsumenter och näringsintressen om industrins etiska och ekologiska hållbarhet.

Till grekiska ön Lesbos har hittills i år över 40 000 flyktingar anlänt. Volontärer arbetar dygnets alla timmar för att hjälpa de som flyr över havet i små överlastade båtar – även nu mitt i vintern. Elin Lindman har varit där och träffat både de som flyr för sina liv och de som försöker hjälpa.

Fler artiklar från Zoom
Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435

Mango TINOS - Shorts - khaki,

Zoom är avdelningen som går på djupet. Här får du de långa texterna med frågor och infallsvinklar som saknas i traditionell media. Zoom går på djupet i sådant som rör miljö, frihet, integritet, solidaritet, hbtq, mångfald, normer och normbrytande, djurrätt och arbets- och tillväxtkritik. Men det kommer inte vara ramar som begränsar. Är det ett ämne som vi tycker är intressant så tror vi att chansen är stor att ni också tycker det.

Iron Gym Träningsboll 55 cm IRG016,

Versace Collection T-shirt med print - arancia,Camerlengo LAST - Snörstövletter - vegetale cotto/walter cotto,BOSS CASUAL TALES - T-shirt - bas - dark blå,

Falke COSYSHOE - Strumpor - grå,

Världen behöver en bredare och djupare samhällsdebatt. Glöd är vår opinionsavdelning där du kan läsa frihetligt gröna ledare, inspirerande krönikor av bland annat Maria Wetterstrand, Anna Troberg, Nike Markelius och Petra Östergren, glödande debatt samt reflekterande essäer.

Topshop CITY LACE UP TRAINER - Sneakers - khaki,

För att tänka nytt, utmana och fortsätta kämpa för en bättre värld behöver vi inte bara syre utan även energi. På avdelningen Energi får du både de inspirerande exemplen och tid för återhämtning med korsord, nöje och humor.

Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435

Superdry GYM TECH STRETCH GRAPHIC OVERHEAD - Luvtröja - gravel marl, har jag inom mediakooperativet Fria Tidningar lett arbetet med att starta åtta alternativa tidningar. Men först nu har tillfället kommit att göra den där tidningen som jag verkligen vill se, ett grönt fördjupande samhällsmagasin som tar framtidsfrågorna på allvar.

Alpha rondell, Vit,Dorothy Perkins Blus - light blå,Duschbyggarna Tvättställsblandare O-Cean,

Marmot Micron 50 Sleeping Bag Long Crocodile/Grå Storm, skapa ett magasin där vi på allvar kan diskutera hur vi fördelar resurserna och finansierar välfärden när arbetslinjen krackelarer och den ekonomiska tillväxten blir allt mer omöjlig. Hur vi skapar frihet för alla, inte bara de ekonomiskt besuttna. Ett magasin där normer som fängslar och styr oss både diskuteras och problematiseras.

Värmeljushållare Riesenschnauzer, vi med gröna ögon tar upp veckans aktuella händelser och de stora framtidsfrågorna. Ett magasin med såväl de viktigaste glokala nyheterna som den fördjupade debatten. Ett samhällsmagasin som ger dig Syre både till själen och intellektet.

Primal Elements Wish Candle Faith, hänga på och hjälpa oss igång: teckna en så dyr prenumeration som du har råd med (du väljer själv pris) och tipsa alla dina samhällsintresserade vänner om att göra detsamma. Vi behöver även fler finansiärer, så har du en lite större slant över som du vill bidra till en grönare värld med så är vi djupt tacksamma för allt stöd vi kan få

Lennart Fernström
Ansvarig utgivare, Tidningen Syre
17 december 2014

Philips Halogen Klot Klot Klot E14 28W (35W)10st 9e7435

Yu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 Set Of 12: 6pcs Jaden + 6pcs Yusei,Gallerlampa svart 22x15,5x2,Polisstation,

Och har du möjlighet att bidra lite extra så är det mycket värt för oss om du tar en längre och dyrare prenumeration. Det hjälper oss att klara de första nio månader som det dröjer innan vi får presstöd. En livstidsprenumeration kostar mellan 6 900 kr och 15 000 kr.

Plastduk Mardi Gras, kommer vi att få 1,5 miljoner retroaktivt i presstöd. Fram till dess så kommer vi att leva på prenumerationsintäkter och lånade pengar. Därför söker vi även personer som kan hjälpa oss med startkapital genom att låna ut 10 000 kr eller mer mot valfri årsränta upp till 4 procent. Du som tycker det är viktigt med en frihetlig grön tidning och kan avvara en lite större slant upp till ett år, maila oss på ekonomi@tidningensyre.se. Med din hjälp kommer vi att kunna göra något riktigt bra.

Nonwoven Fototapet Brygga - en kvalitetstapet till marknads bäst,
För dig som vill förändra världen
Copyright © 2014–2015 - Tidningen Syre redaktionen@tidningensyre.se prenumeration@tidningensyre.se Ansvarig utgivare: Lennart Fernström Tidningen på bilderna kan komma att förändras